Koeman: "Wij speelden dit seizoen het aantrekkelijkst"

2 mei 2014, 17:04

Na een emotioneel afscheid in de Kuip beleeft Ronald Koeman komende zaterdag zijn afscheidswedstrijd als coach van Feyenoord. De Rotterdammers gaan op visite bij AZ en Koeman hoopt dat drie Feyenoord-jaren een mooi slot krijgen. "We willen het seizoen goed afsluiten."

"Na vorige week zijn de druk en de spanning eraf", zegt Koeman op Feyenoord.nl. "Desondanks willen we ook deze wedstrijd winnen, alleen al om het seizoen op goede wijze af te sluiten. Dat past bij de mentaliteit van zowel de spelers als de staf. Om die reden zullen we ook met een zo sterk mogelijk elftal beginnen. Alleen Daryl Janmaat is er uit voorzorg niet bij, terwijl Erwin Mulder nog niet fit genoeg is om te spelen", stelt de keuzeheer, die reservedoelman Kostas Lamprou sowieso wel wilde belonen voor zijn positieve houding.

De tweede plaats kan Feyenoord niet meer ontgaan. Koeman evalueerde het in zijn ogen geslaagde seizoen met de selectie. "Omdat de verwachtingen na twee goede jaren flink waren gestegen en we intern onszelf ten doel hadden gesteld om voor het allerhoogste te gaan", geeft hij aan.

De coach is meer dan tevreden over het verloop van het seizoen: "Binnen ons vermogen en met alle liefde voor de club hebben we er als staf alles aan gedaan om het maximale eruit te halen, met als voornaamste resultaat de tweede plaats. Bovendien vind ik dat wij dit seizoen het aantrekkelijkste voetbal speelden. Zeker thuis hebben we het publiek bijna altijd aanvallend voetbal voorgeschoteld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen