Giggs benadrukt: "Coach tot einde van seizoen"

Giggs benadrukt: "Coach tot einde van seizoen"

2 mei 2014 – Met een klinkende overwinning op Norwich City (4-0) beleefde Ryan Giggs vorige week een zeer geslaagde vuurdoop als interim-manager van Manchester United. Als het aan een deel van de supporters ligt, neemt de Welshman de taken van de ontslagen David Moyes zelfs definitief over. Giggs benadrukt echter dat zijn klus slechts de resterende competitieduels van dit seizoen omvat.

"De situatie bij United heeft de afgelopen dagen geen veranderingen ondergaan. Ik neem de taak als coach tot het einde van het seizoen voor mijn rekening", aldus Giggs op de persconferentie in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Sunderland. "We zullen aan het einde van het seizoen wel zien wat er gaat gebeuren. Dan zal ik ook met de clubleiding gaan praten." De verwachting is dat Louis van Gaal volgend seizoen de scepter zwaait op Old Trafford. De bondscoach van het Nederlands elftal wordt volgens diverse Engelse media komende woensdag benoemd als nieuwe hoofdtrainer.

Mogelijk maakt Giggs na de zomer nog altijd deel uit van de selectie van United. De 40-jarige vleugelspeler heeft nog geen beslissing genomen of hij zijn kicksen later deze maand aan de wilgen gaat hangen. "Daar moet ik serieus over nadenken. Ik weet nu nog niet of ik na dit seizoen blijf spelen."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 25 januari 2021

  2. zondag 24 januari 2021