Junker overweegt punt achter loopbaan te zetten

Ger
2 mei 2014, 10:29

Mads Junker speelt met de gedachte om na dit seizoen te stoppen als profvoetballer. De 33-jarige Deen komt momenteel in België uit voor KV Mechelen. In Nederland droeg hij de shirts van Vitesse en Roda JC.

"De beslissing staat nog niet honderd procent vast. Maar KV Mechelen wordt mijn laatste club, tenzij er iets spannends uit de bus komt", zegt Junker in de Gazet van Antwerpen. "Een terugkeer naar Roda JC zou bijvoorbeeld leuk zijn. Of een ploeg in de buurt van Kopenhagen, dicht bij mijn familie en vrienden. Maar voorlopig ga ik ervan uit dat de wedstrijd tegen Cercle Brugge mijn laatste wordt."

"Ik denk niet dat ik het voetballeven zal missen. Ik kijk zelfs al een aantal jaren uit naar het einde. Ik beleef al lang niet meer het plezier om elke dag mijn voetbalschoenen aan te trekken voor een training. De uitdaging verdwijnt als je dag in dag uit hetzelfde moet doen", aldus de spits. "Wellicht ga ik deze zomer aan de slag als voetbalanalist bij de Deense televisie. Ik zou niet in een zwart gat willen vallen en heb dus wel iets om me bezig te houden."

"Mijn interesseveld reikt wel verder dan alleen voetbal of sport. Het is nooit mijn droom geweest om voetballer te worden. Daarin verschil ik van veel jongens waarmee ik ooit heb samengespeeld."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen