Geblesseerde Oscar wil niet forceren met oog op WK

1 mei 2014, 15:13

Chelsea-sterkhouder Oscar heeft tekst en uitleg gegeven over zijn absentie in de Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid. De Braziliaanse aanvallende middenvelder moest wegens een pijnlijke heup toekijken hoe zijn teamgenoten het onderspit zouden delven tegen Atlético Madrid (1-3). Oscar laat de laatste twee Premier League-duels waarschijnlijk ook aan zich voorbij gaan, omdat hij niet wil dat het WK in gevaar komt.

"Ik speelde niet omdat ik te veel last had van mijn heup", legt Oscar uit aan Globo Sport. "Ik deed de warming-up tegen Atlético, maar Mourinho wist al dit ik eigenlijk niet kon spelen. Misschien speel ik de volgende wedstrijd (tegen Norwich City, red.) ook niet mee, omdat de blessure kan verergeren. Dit weet de coach ook."

"Ik richt me op de laatste competitiewedstrijd van het seizoen (tegen Cardiff City, red.), maar ik moet ook rekening houden met het WK", aldus Oscar, die wel beseft dat de Premier League ook belangrijk is: "We hebben nog twee belangrijk duels te gaan, aangezien Chelsea nog steeds kampioen kan worden. Maar het is gewoon belangrijk dat ik genoeg rust krijg voor het WK."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen