Slot gaat De Jong assisteren bij SC Cambuur

1 mei 2014, 09:35

SC Cambuur bevestigde deze week dat coach Henk de Jong volgend seizoen ook aan het roer zal staan als hoofdcoach van de Leeuwarders. De Friezen melden nu via de officiële clubsite dat Arne Slot hem vanaf volgend seizoen zal assisteren bij het eerste elftal. De 35-jarige Slot heeft zijn krabbel gezet onder een tweejarig contract.

Slot zal hoofdtrainer Henk de Jong samen met Jan Bruin, Sandor van der Heide en keeperstrainer René Grotenhuis assisteren. Het clubicoon van PEC Zwolle zette na het einde van het vorige seizoen een punt achter zijn carrière als speler. In zijn loopbaan verdedigde de Bergentheimer de clubkleuren van PEC Zwolle, NAC Breda en Sparta Rotterdam. In Zwolle was Slot het afgelopen jaar actief als jeugdtrainer en scout.

PEC Zwolle reageert via haar officiële website ook op het vertrek van Slot. "Arne heeft veel voor PEC Zwolle betekend. Zowel in zijn voetbalcarrière en als jeugdtrainer/ scout. PEC Zwolle is Arne dankbaar voor de jarenlange inzet en energie. De club wenst hem veel succes in het verdere verloop van zijn carrière", aldus technisch directeur Gerard Nijkamp

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen