Kruys na remise: "Het wordt vrijdag loeispannend"

29 april 2014, 07:00

Sparta Rotterdam leek haar eerste wedstrijd in de play-offs lange tijd tot een goed einde te gaan brengen. Het zag FC Eindhoven een strafschop missen en kwam vervolgens zelf op voorsprong. De Eindhovense bezoekers sleepten in de slotfase echter nog een punt uit het vuur. Dit tot teleurstelling van Sparta-coach Gert Kruys.

"He was een wedstrijd op de rand, we hebben er allebei voor gestreden", stelt Kruys na afloop van het duel voor de camera's van FOX Sports. De keuzeheer van Sparta zag een overwinning laat in duigen vallen. "Dat was heel zuur. We zagen een penalty gestopt worden door onze goalie Khalid Sinouh en dachten vervolgens dat de wedstrijd binnen was. Door een doelpunt vlak voor tijd heb je echter een hele andere uitgangspositie. Het is nu in het voordeel van Eindhoven en daar balen we van."

"Het wordt vrijdag loeispannend", vervolgt Kruys. "De vraag is: wat gaat Eindhoven doen? Zakken ze zelf in en laten ze ons het initiatief?", vraagt de coach van Sparta zich af. "We hebben nog één kans. We moeten winnen in Eindhoven", realiseert Kruys zich.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen