Fortuna en De Graafschap in play-offs, Volendam niet

25 april 2014, 22:03   Bijgewerkt: 25 april 2014, 22:30

Het reguliere Jupiler League-seizoen zit er na vanavond (vrijdag) op. Willem II kroonde zich vorige week al tot landkampioen, maar er zijn nog acht ploegen die ook kans maken op promotie naar de Eredivisie. FC Dordrecht, Excelsior, FC Den Bosch en VVV Venlo hebben zich direct voor de tweede ronde van de play-offs geplaatst. FC Eindhoven, De Graafschap, Fortuna Sittard en Sparta Rotterdam (periodekampioen) starten in de eerste ronde.

Voor Den Bosch en VVV gold dat een zege voldoende was voor plaatsing voor de eerste ronde van de nacompetitie. Beide clubs deden wat van hun gevraagd werd. Den Bosch won nipt met 1-2 bij Helmond Sport. VVV slaagde met vlag en wimpel, aangezien de Venlonaren met 4-0 zegevierden over FC Volendam. Leon de Kogel en Oguzhan Türk waren beiden tweemaal trefzeker.

Kampioen Willem II heeft het seizoen in stijl afgesloten, aangezien de Tricolores op visite bij Almere City FC bleven een achterstand wisten om te buigen in een 1-2 overwinning. MVV Maastricht bleef in De Geusselt steken op een 1-1 tegen Jong PSV. Jong Twente ging met 2-1 onderuit bij Telstar.

Overigens werden de wedstrijden in de Jupiler League geteisterd door onweer. Vooral in de omgeving Rotterdam was het noodweer. De duels Dordrecht - Sparta, Excelsior - Oss, Almere City - Willem II en Telstar - Jong Twente lagen even stil vanwege storm.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen