Mourinho wil niets prijsgeven: "Wacht tot zondag"

25 april 2014, 20:31

Er waren geluiden dat Chelsea-manager José Mourinho in de kraker tegen Liverpool van zondag zal opteren voor een B-elftal. De Portugese manager zou diverse spelers willen sparen voor de Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid, die woensdag op het menu staat. Mourinho wilde in aanloop naar het duel met de koploper nog niet ingaan op zijn beoogde basisopstelling.

"Wacht tot zondag, dan weet je welk team wij het veld insturen", sprak Mourinho volgens de BBC. De Portugees werd deze week aangeklaagd door de FA, omdat hij na de verloren wedstrijd tegen Sunderland (1-2) arbiter Mike Dean op cynische wijze feliciteerde met zijn 'fantastische prestatie'. "Elke keer als ik wat zeg dan heeft dat een consequentie. Ik kan de waarheid niet zeggen", bromt Mourinho.

Middenvelders Frank Lampard en John Obi Mikel kunnen sowieso spelen tegen Liverpool, aangezien het tweetal geschorst is voor de clash met Atlético. Nemanja Matic en Mohamed Salah zijn daarnaast niet speelgerechtigd in Europese wedstrijden. Petr Cech, John Terry, Eden Hazard en Samuel Eto'o zijn geblesseerd, terwijl Ramires geschorst is voor het duel met Liverpool.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen