Aanklager onderzoekt speelverbod Brands en Sanusi

25 april 2014, 12:15

De aanklager betaald voetbal is een vooronderzoek gestart naar een mogelijk speelverbod van Kevin Brands en Ryan Sanusi, zo meldt de KNVB via de officiële kanalen. Het duo is door Willem II verhuurd aan respectievelijk Telstar en FC Oss en kwam in onderlinge duels niet in actie. 

In diverse media verschenen berichten dat beide spelers niet in actie mochten komen tegen hun eigenlijke werkgever. Als dat zo zou zijn, is dat in strijd met de regels van de KNVB. Van de voetbalbond mag een club een verhuurde speler geen speelverbod opleggen.

Telstar-trainer Marcel Keizer deed in gesprek met FOX Sports voorafgaand aan het duel tussen Willem II en Telstar een boekje open over de situatie. "Kevin kon alleen bij ons komen als wij aan bepaalde dingen zouden voldoen. Die afspraak is van tevoren gemaakt en ik denk dat het logisch is", zei de trainer.

Ook bij de wedstrijd FC Oss – Willem II in maart zijn er uitspraken gedaan over vermeende afspraken over het niet deelnemen Sanusi in de wedstrijden tegen zijn werkgever.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen