Pellegrini wil druk blijven uitoefenen op Liverpool

22 april 2014, 07:00

Manchester City zorgde er met een 3-1 thuisoverwinning op West Bromwich Albion voor dat het druk blijft uitoefenen op lijstaanvoerder Liverpool, dat volgende week aantreedt tegen Chelsea. Verliest Liverpool deze wedstrijd, dan kan Manchester City nog gelijk komen met The Reds. City-manager Manuel Pellegrini hoopt dat de druk Liverpool fataal wordt.

"De situatie is nog hetzelfde als voor de wedstrijd, maar nu hebben we drie punten meer", zegt Pellegrini. "Als Liverpool alles wint, dan wordt het kampioen. Maar wij moeten onze wedstrijden winnen, aangezien Liverpool de druk dan voelt. Het is altijd lastig om het af te maken, we moeten gewoon ons werk doen", zegt de winnende trainer.

De Chileense oefenmeester zag David Silva het veld per brancard verlaten, met een enkelblessure. "Hij heeft een probleem met zijn enkel. We moeten morgen zien hoe erg het is. Het is nu erg lastig om te zeggen hoe lang hij eruit zal zijn", aldus de coach van City, die ook goed nieuws had: "Yaya Touré kan fit zijn voor de volgende wedstrijd."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen