Ajax met Moisander, Denswil en Bojan in bekerfinale

20 april 2014, 16:54   Bijgewerkt: 20 april 2014, 17:00

Niklas Moisander keert in de bekerfinale tegen PEC Zwolle terug in de basisformatie van Ajax. De centrale verdediger is hersteld van een blessure en vormt in de Kuip met Stefano Denswil het hart van de Amsterdamse defensie. Joël Veltman is niet van de partij, hij zit een schorsing uit.

In het doel bij Ajax staat Kenneth Vermeer, hij is dit seizoen de vaste keeper in het bekertoernooi. Voorin kiest coach Frank de Boer voor Lasse Schöne, Bojan Krkic en Kolbeinn Sigthórsson, waardoor Ricardo Kishna genoegen moet nemen met een plek op de bank. Ook routinier Christian Poulsen, vorige week nog één van de uitblinkers in de competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag, is in de Kuip reserve. Daley Blind en Ricardo van Rhijn waren er tegen ADO wegens schorsingen niet bij, maar verschijnen nu weer wel aan de aftrap.

Bij PEC Zwolle ontbreekt Darryl Lachman in de basis. Coach Ron Jans houdt de verdediger, volgend seizoen actief voor FC Twente, op de bank. Joost Broerse en Maikel van der Werff spelen centraal achterin. Ook Fred Benson is buiten de basisformatie gevallen, in de punt van de Zwolse aanval speelt Guyon Fernandez.

Opstellingen

PEC Zwolle: Boer, Van Polen, Van der Werff, Broerse, Van Hintum, Mokotjo, Klich, Saymak, Drost, Thomas, Fernandez

Ajax: Vermeer; Van Rhijn, Moisander, Denswil, Boilesen; Klaassen, Blind, Serero; Schöne, Bojan, Sigthórsson

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen