Galatasaray-tiental incasseert er vier tegen Kasimpasa

19 april 2014, 19:52

In de Turkse Süper Lig heeft Galatasaray vandaag (zaterdag) een wedstrijd gespeeld die het zo snel mogelijk zal willen vergeten. De equipe van coach Roberto Mancini kwam tijdens het duel met Kasimpasa al vroeg met tien man te staan en zag haar stadsgenoot vervolgens met 0-4 zegevieren in de Türk Telekom Arena.

Met Wesley Sneijder (Galatasaray), Ryan Babel en Ryan Donk (Kasimpasa) aan de aftrap was de wedstrijd eigenlijk al na zeven minuten gespeeld. Kasimpasa-aanvaller Ezequiel Scarione werd neergehaald in de zestien meter en dat zorgde ervoor dat Hakan Balta moest inrukken met een rode kaart. Scarione verzilverde het buitenkansje zelf. Tabare Viudez, nogmaals Scarione en Yalçin Ayhan zorgden voor een vernederende 0-4 eindstand.

Door de remise doet Galatasaray slechte zaken in de strijd om de tweede plaats. Besiktas bezet deze stek momenteel en kan het verschil met Cimbom morgen (zondag) zelfs vergroten tot vier punten. Dan moet het wel afrekenen met Fenerbahçe, dat kampioen wordt als het weet te winnen van Besiktas.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen