NAC zoekt naar oplossing voor situatie doelman Babos

18 april 2014, 17:30

NAC Breda-goalie Gabor Babos kreeg afgelopen woensdag van de clubleiding van de Bredanaars te horen dat zijn aflopende contract komende zomer niet verlengd zal worden. De Hongaarse sluitpost reageerde woedend, aangezien hij zich als een jeugdspeler behandeld voelde. NAC zoekt nu naar een oplossing voor de ontstane situatie en denkt dat die er snel komt.

Er werd aan de reservedoelman van NAC verteld dat hij 'slechts' als stagiair en keeperstrainer bij de jeugd verbonden blijft aan de club uit Breda, terwijl hij hoopte de nieuwe keeperstrainer van het eerste elftal te worden, aangezien Arno van Zwam vertrekt. "Ik denk dat er wel een oplossing komt", zegt NAC-coach Nebosja Gudelj tegen Omroep Brabant. "Wij willen met Gabor praten over volgend seizoen. Over welke functie laten we eerst aan Gabor weten."

Babos zelf is blij dat de gesprekken weer geopend zijn en benadrukt dat hij nooit aangegeven heeft te willen stoppen als doelman: "Ik heb nooit gezegd dat ik wil stoppen. Het is goed dat we weer in gesprek zijn", aldus de Hongaarse doelman.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen