Gilissen teleurgesteld in NAC: "Zo'n kort gesprek hoort niet"

18 april 2014, 10:49

Dat hij moest vertrekken bij NAC Breda, daar hield Tim Gilissen al wel rekening mee. De manier waarop hij te horen kreeg dat hij geen nieuw contract kreeg, viel echter slecht bij de 31-jarige middenvelder.

Gilissen kreeg in een kort gesprek te horen dat hij kon vertrekken. Dat had ook anders gekund, vindt hij. "Op meerdere vlakken heb ik mij ingezet voor de club. Met veel plezier, ik doe het graag. Voor de jeugdopleiding heb ik bijvoorbeeld het project van de studiebegeleiding opgezet waar ik nog steeds bij betrokken ben. De manier waarop mij verteld is dat ik geen nieuw contract krijg, doet daarom pijn. Binnen vijf minuten stond ik weer beneden. Ik had het anders aangepakt. Dit staat zo ver af van mijn band met de club", zegt hij in BN De Stem.

Gilissen staat sinds 2007 onder contract bij NAC, daarvoor speelde hij voor Go Ahead Eagles. Dit seizoen kwam hij in competitieverband vijftien keer in actie, waarvan elf keer als basisspeler. "Laat duidelijk zijn dat ik vrede heb met het feit dat ik om voetbaltechnische argumenten niet meer nodig ben. Dat hoort bij mijn vak. Daar heb ik weinig moeite mee, ook als het in mijn nadeel uitpakt. Maar een kort gesprek van vijf minuten hoort niet."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen