'Seedorf moet door conflicten toch vrezen voor baan'

17 april 2014, 14:25

Dankzij vier overwinningen op rij lijkt het momenteel rozengeur en maneschijn te zijn bij AC Milan. Het tegendeel blijkt echter waar, stelt La Gazzetta dello Sport. De Italiaanse krant meldt dat de clubleiding na het huidige seizoen afscheid wil nemen van coach Clarence Seedorf.

De positieve resultaten van de afgelopen periode zorgen ervoor dat de positie van Seedorf niet meer ter discussie lijkt te staan, maar conflicten met een aantal spelers resulteren in het feit dat de club geen heil meer zou zien in een samenwerking met de Nederlandse coach, die Massimiliano Allegri afgelopen winter verving als keuzeheer van de Rossoneri.

Seedorf zou de nodige problemen hebben met een drietal spelers, waaronder aanvoerder Riccardo Montolivo. Ook rechtsachter Ignazio Abate is ontevreden, aangezien zijn geringe aantal speelminuten ervoor zorgen dat hij minder kans heeft op deelname aan het WK. Tenslotte loopt vleugelverdediger Mattia de Sciglio ook met een niet al te vrolijk gezicht rond op Milanello. Vicevoorzitter Adriano Galliani zou omwille van deze redenen willen ingrijpen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen