Wenger verheugd met terugkeer 'fantastische' Özil

17 april 2014, 14:10

Arsene Wenger is blij met het feit dat Mesut Özil zijn rentree kan maken in het shirt van Arsenal. De middenvelder is hersteld van de bovenbeenblessure die hem ruim een maand buitenspel hield. Wenger stelt dat hij, met name volgend seizoen, veel van de Duitser verwacht.

"Het is goed om hem terug te hebben", stelt Wenger. "Hij is een van de onze belangrijkste spelers in aanvallend opzicht. De laatste wedstrijden scoorden we in uitwedstrijden wat minder, dus het is belangrijk om onze aanvallende potentie terug te hebben." Arsenal gaat zondagmiddag op bezoek bij Hull City en mogelijk kan de topaankoop dan al weer minuten maken, nadat vorige week ook Aaron Ramsey al terugkeerde. "We zullen hem fysiek testen op vrijdag en zaterdag en kijken of hij kan spelen. Voor zijn blessure zag hij er vermoeid uit."

De Duitser kent een wisselvallig debuutseizoen in het shirt van The Gunners. "Hij is een fantastische speler", zegt Wenger, die volgend seizoen veel verwacht van zijn pupil. "Ik sluit niet uit dat hij volgend jaar Speler van het Jaar wordt." 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen