Euforische Bale: "We kunnen alle prijzen winnen"

Euforische Bale: "We kunnen alle prijzen winnen"

17 april 2014 – Gareth Bale beleefde woensdagavond zijn mooiste moment in het shirt van Real Madrid. De pijlsnelle aanvaller schoot na een fraaie rush de 2-1 tegen de touwen in de Copa del Rey-finale tegen FC Barcelona. De overwinning smaakt de vleugelspeler goed. De Welshman hoopt nog veel meer te winnen met zijn werkgever. 

"Als je naar zo'n grote club komt, is het belangrijk om titels te winnen. Dit is een goede start", zegt Bale. Real Madrid heeft de eerste prijs van het seizoen dus binnen, terwijl de ploeg van Carlo Ancelotti ook nog volop meedoet om de landstitel en de Champions League. "Hopelijk komen er nog meer titels bij, daar zullen wij hard voor werken. We willen elke competitie winnen waaraan we deelnemen en ik denk dat wij dat kunnen. Wij geloven erin dat we alles kunnen winnen, dat gaan we nu dan ook proberen."

De Welshmen eiste een hoofdrol op in de Clásico, door in de 85ste minuut fraai te scoren. "Het is natuurlijk een heel fijn gevoel om te scoren", zegt hij. "Het is een geweldige ervaring voor mij in mijn eerste finale hier. Het is een geweldig resultaat en iedereen is gelukkig. Wij hebben deze zege verdiend."

gerelateerd