Tevez: "Naar Disneyland in plaats van WK kijken"

16 april 2014, 19:56

In de Serie A is Carlos Tevez met achttien doelpunten op dreef in het shirt van koploper Juventus, toch maakt hij komende zomer waarschijnlijk niet zijn opwachting op het WK in Brazilië. De spits uit Argentinië komt niet voor in de plannen van bondscoach Alejandro Sabella.

Tevez (30) zal de wedstrijden van zijn land ook niet op televisie gaan bekijken. Hij heeft heel andere plannen. "Nee, ik denk niet dat ik de duels van Argentinië ga kijken", zegt de aanvaller tegen Cronica. "Ik ben van plan om met mijn vrouw en kinderen naar Disneyland te gaan."

Tevez is niet kwaad op Sabella voor het feit dat hij niet wordt opgeroepen. "Toen ik bij Corinthians speelde, had ik een uitstekende relatie met hem. We hadden nooit problemen en er was altijd wederzijds respect. Iedereen vraagt me waarom ik geen international meer ben. Maar die vraag kan ik niet beantwoorden, want dat zou niet respectvol zijn. Dingen gaan nou eenmaal zoals ze gaan. Ik denk dat de bondscoach gewoon tevreden is over de spelers met wie hij kwalificatie heeft afgedwongen en als hij wint, zal iedereen hem dankbaar zijn voor zijn keuzes."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen