Zevental weg bij NAC, Perica en Poepon mogen blijven

16 april 2014, 12:47

NAC Breda gaf onlangs aan te wachten met de gesprekken met de spelers die over een aflopend contract beschikken, maar de Brabantse club heeft nu via de officiële website duidelijkheid gegeven over het perspectief van diverse spelers in Breda.

Zo mogen onder meer Anouar Hadouir, Tim Gilissen, Danny Verbeek (gehuurd van Standard Luik), Boldizsar Bodor en Gabor Babos uitzien naar een andere club. Voor Babos geldt dat de club uit Breda hem een  keeperstrainingscursus van de KNVB wil aanbieden. In tegenstelling tot bovengenoemde namen wil NAC wel door met huurlingen Stipe Perica (Chelsea) en Rydell Poepon (ADO Den Haag).

Technisch directeur Graeme Rutjes gaat binnenkort praten met de clubs van Perica en Poepon, om een overeenkomst los te weken. Naast het tweetal kan ook Jordy Buijs rekenen op een langer verblijf in Breda. De verdediger annex middenvelder heeft aangegeven dat hij de club na de uitwedstrijd tegen PSV uitsluitsel geeft over zijn toekomst.

Tot slot heeft NAC de contracten van jongelingen Peter Gommeren en Rick Stuy van den Herik niet verlengd. "Gezien hun leeftijd is het belangrijk dat zij intensieve wedstrijdervaring op doen. Bij de A-selectie van NAC is het nagenoeg uitgesloten dat ze deze op korte termijn tegemoet kunnen zien," aldus Rutjes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen