Martino strijdbaar: "Finales zijn er om te winnen"

15 april 2014, 15:30

Voor FC Barcelona staat morgen (woensdag) de finale van de Copa del Rey tegen Real Madrid op het programma. Voor de Catalanen is het misschien wel de enige kans op een prijs dit seizoen, na uitschakeling in de Champions League en de derde plaats in de competitie.

Trainer Gerardo Martino beseft dat de Clásico van woensdag een cruciale wedstrijd is voor zijn equipe. "Finales zijn er om te winnen", zegt de coach strijdbaar op de clubsite. "Onze laatste twee ontmoetingen met Real waren mooie, open duels. Het waren geweldige wedstrijden. Maar deze wedstrijd zal anders zijn dan de competitiewedstrijden, omdat er nu een directe titel te behalen valt. Om deze wedstrijd te winnen, zullen we ons allerbeste voetbal moeten spelen."

Real Madrid zal zonder Cristiano Ronaldo aantreden, bij Barça zijn er vooral defensieve problemen. Centrale verdedigers Gerard Piqué, Carles Puyol en Marc Bartra zijn allemaal twijfelgevallen. "We hopen dat er één of meer van deze spelers fit zijn. We zullen woensdag een beslissing daarover nemen. Niemand zal spelen als dat niet verantwoord is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen