PSG lijdt op bezoek bij Lyon zeldzame nederlaag

13 april 2014, 23:14   Bijgewerkt: 13 april 2014, 23:29

Paris Saint Germain heeft zondag voor het eerst in 2014 een nederlaag geleden in de Franse Ligue 1. In Lyon was Olympique Lyon te sterk door een doelpunt van Jordan Ferri.

Zonder de nog altijd geblesseerde Zlatan Ibrahimovic, maar met basisspeler Gregory van der Wiel ging PSG zondag op jacht naar de negende overwinning op rij in de Ligue 1. Bovendien leed de ploeg sinds 4 december van het vorige kalenderjaar geen nederlaag meer in de competitie. Maar zondag kwam aan beide reeksen een einde.

Lyon was beter en hield de drie punten uiteindelijk in het Zuiden van Frankrijk. Ferri was met een doelpunt na een halfuur spelen de matchwinner. Het gat met naaste belager AS Monaco, dat zaterdag al met 1-0 won bij Stade Rennes, werd door de nederlaag van PSG verkleind tot tien punten.

Eerder op de avond leed Saint-Etienne duur puntverlies. Op bezoek bij Stade de Reims knokte de huidige nummer vier van Frankrijk zich nog wel terug van een 0-2 achterstand, maar meer dan een punt zat er niet in: 2-2.

Lyon en PSG treffen elkaar komende zondag opnieuw. Dan is de Coupe de la Ligue, het tweede Franse bekertoernooi, de inzet.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen