Milan zet goede reeks voort tegen Catania

13 april 2014, 22:51

AC Milan heeft de goede reeks in de Serie A zondag een passend vervolg gegeven. Clarence Seedorf en de zijnen wonnen voor de vierde achtereenvolgende maal. Ditmaal was hekkensluiter Catania het slachtoffer: 1-0.

Eenvoudig was het echter allerminst voor Milan. De bezoekers hadden in de beginfase het beste van het spel, maar het was Ricardo Montolivo die de Milanezen de overwinning bezorgde. De middenvelder zag een schot van grote afstand achter Catania-doelman Mariano Andujar belandde.

Onder meer Mario Balotelli liet kansen om de voorsprong uit te bouwen liggen, waardoor de rode lantaarndrager hoop mocht blijven koesteren op een positief resultaat. Die hoop vervloeg toen de ploeg een kwartier voor tijd met tien man verder moest na een rode kaart voor Leandro Rinaudo. De verdediger vloerde Philippe Mexes met een tackle van achteren.

Bij Milan had Nigel de Jong een basisplaats. Urby Emanuelson mocht in de slotfase invallen. Door de overwinning heeft hun ploeg de begeerde zesde plek, die recht geeft op Europa Leaguevoetbal weer in het vizier. De Rossoneri klimmen door de driepunter naar de zevende plek. De achterstand op nummer zes Parma is nog maar drie punten. Er zijn in Italië nog vijf wedstrijden te spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen