Poulsen kan bij Ajax blijven: "Beslis na dit seizoen"

13 april 2014, 18:59

Als het aan Frank de Boer ligt, speelt Christian Poulsen ook volgend seizoen voor Ajax. De coach heeft de Deense middenvelder laten weten dat hij een nieuw contract kan krijgen. Hoewel Poulsen nog niet aan de club heeft laten weten of hij in zal gaan op dit aanbod, staat hij absoluut open voor een langer verblijf.

"Ik wil dat Poulsen bij Ajax blijft", maakte De Boer na de wedstrijd tegen ADO Den Haag (3-2) klip en klaar duidelijk. "Hij is belangrijk voor ons en heeft vandaag ook weer bewezen dat hij een geweldig voetballer is. Daarnaast is hij een fantastisch persoon, zowel op als buiten het veld. Dat zullen we missen als hij er niet meer is, vandaar dat ik hem wil houden." Het sportieve perspectief van Poulsen in Amsterdam is volgens De Boer helder. "In principe speelt Daley op zijn positie, maar er zullen genoeg momenten blijven waarop hij kan spelen."

Poulsen (34) zelf liet tegenover FCUpdate.nl weten nog geen beslissing te hebben genomen over zijn toekomst. "Dat doe ik pas na dit seizoen. Het hangt ook van mijn familie af. Mijn kinderen en vrouw hebben absoluut inspraak, natuurlijk. We gaan er samen rustig over praten. Maar ik heb het heel goed naar mijn zin hier."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen