Tomasson: "Het had ook 8-0 kunnen worden"

13 april 2014, 11:59

Jon Dahl Tomasson, de coach van Roda JC Kerkrade, is niet tevreden over de manier waarop zijn elftal zaterdag voor de dag kwam in de uitwedstrijd tegen FC Twente. De Limburgers gingen kansloos met 3-0 onderuit in de Grolsch Veste.

"Verliezen bij Twente mag, maar zoals wij het eerste halfuur speelden, kan gewoon niet", moppert Tomasson tegenover de NOS. "Het had ook 8-0 kunnen worden. Ik vond het niet goed, heel slecht zelfs. Binnen tien minuten gaven we drie niet te missen kansen weg. In de rust ben ik heel kwaad geworden. Zonder goed te spelen was de tweede helft wel een stuk beter."

Aanvoerder Mark-Jan Fledderus is het eens met zijn trainer. "Op alle fronten zijn we overklast door Twente. Dit slaat nergens op. We vechten tegen degradatie. Elk punt is belangrijk, doelsaldo is belangrijk en dan zetten we zo'n vertoning neer. We leken wel elf dooie vogeltjes."

Als NEC zondag wint bij AZ, lijkt handhaving een vrijwel onmogelijke opgave voor Roda JC. "Dus hopelijk pakt AZ de punten", vervolgt Tomasson. "Deze wedstrijd moeten we heel snel vergeten, hoe moeilijk dat ook is. We moeten in de spiegel kijken en kijken wat er beter kan. Het gaat nu om één ding: de volgende wedstrijd tegen FC Groningen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen