Vandenbussche: "Nordfeldt is goed, maar het is moeilijk"

12 april 2014, 13:38

Brian Vandenbussche verruilt sc Heerenveen volgend seizoen voor AA Gent. De doelman moet in Friesland genoegen nemen met een rol op het tweede plan en daarom heeft de 32-jarige goalie gekozen voor een nieuwe impuls in zijn carrière.

"Nordfeldt is een goede doelman, maar soms is het moeilijk", zegt Vandenbussche in het Friesch Dagblad over zijn rol bij Heerenveen. "Ik haal mijn voldoening uit de training, maar vorig jaar ging dat beter dan nu. Het laatste jaar begint het weer te kriebelen en ik heb het gevoel dat ik beter ben dan ooit tevoren. Dat wil ik laten zien", stelt de reservedoelman, die hoorde dat Go Ahead Eagles hem wilde huren. "Maar Heerenveen had me nodig achter Nordfeldt en dus ben ik gebleven."

Toch trekt Vandenbussche na het huidige seizoen de deur achter zich dicht: "Er was belangstelling vanuit België. En na tien jaar is het ook wel mooi geweest", aldus de doelman, die het altijd goed naar zijn zin heeft gehad in Friesland: "Zo mooi als hier krijgen we het nooit meer. Achteraf is het een goede keuze geweest. En ook buiten het veld voelden we ons hier thuis", zegt hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen