Hersi verpest afscheid Kewell, ook Engelaar trefzeker

Hersi verpest afscheid Kewell, ook Engelaar trefzeker

12 april 2014 – Harry Kewell kondigde onlangs aan een punt te zetten achter zijn imposante voetbalcarrière. De 35-jarige speler, die door menigeen gezien wordt als de beste Australische voetballer ooit, speelde zaterdag zijn afscheidswedstrijd. Kewell liep tijdens zijn afscheid tegen een 2-3 nederlaag aan tegen Western Sydney Wanderers, waar Youssouf Hersi een glansrol speelde.

Melbourne Heart is niet alleen de club waar Kewell zijn laatste wedstrijd voor speelde, maar ook de club waar trainer John van 't Schip aan het roer staat. De Nederlandse coach zag zijn ploeg tegen Hersi en consorten op achterstand komen, maar ook dat Orlando Engelaar het evenwicht herstelde met een fraai afstandsschot. Melbourne Heart kwam vervolgens zelfs voor (assist Engelaar), maar onder meer een laat doelpunt van Hersi zorgde voor een somber afscheid voor Kewell: 2-3.

Kewell won in 2005 de Champions League met Liverpool en werd na zijn laatste wedstrijd op de schouders genomen door zijn collega-spelers van Melbourne Heart.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 3 april 2020

  2. donderdag 2 april 2020

  3. woensdag 1 april 2020