Hekkensluiter Roda zonder Powel naar Twente

11 april 2014, 16:49

Roda JC Kerkrade moet het zaterdag in de uitwedstrijd tegen FC Twente definitief stellen zonder Berry Powel. De spits liep deze week op de training een kuitblessure op en gold als een twijfelgeval voor het duel in de Grolsch Veste, maar een laatste test heeft uitgewezen dat hij niet inzetbaar is.

Het wordt puzzelen voor coach Jon Dahl Tomasson, want ook Anouar Kali, Anco Jansen, Bart Biemans, Frank Demouge en Guy Ramos ontbreken tegen FC Twente.

Roda JC staat onderaan in de Eredivisie, maar tankte afgelopen weekend wel wat vertrouwen door een punt te pakken tegen AZ (2-2). "We hadden uiteraard willen winnen, maar we hebben er wel een goed gevoel aan overgehouden", zegt Tomasson tegen De Limburger. "We hebben vol gas gegeven. De vraag is altijd hoelang je zoiets volhoudt met dat vermogen en die explosiviteit. We waren niet verkrampt door de druk, want die is er natuurlijk wel."

Tomasson verwacht een lastige avond in Enschede. "Twente heeft een heel goede ploeg, maar er liggen zeker kansen voor ons. We moeten wel compact spelen. Aangezien Twente met veel positiewisselingen werkt, is onderlinge communicatie heel belangrijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen