Martens over PAOK: "Nog niet zoals gehoopt"

11 april 2014, 10:30

Maarten Martens vertrok afgelopen winter bij AZ, in ruil voor een avontuur bij PAOK Saloniki. De transfer heeft voor de Belg nog niet gebracht waarop hij gehoopt had. Zo werd Martens gehaald door Huub Stevens, die kort na de komst van de middenvelder alweer ontslagen werd.

"Dat moet je incalculeren. Ik ben hier niet naartoe gekomen voor de trainer", zegt Martens tegen Sporza. "PAOK is een hele mooie club. Het is wel anders dan in Nederland, waar alles goed georganiseerd was. In de Griekse competitie kom je wat meer chaos tegen. Zo stel ik me soms vragen bij de beslissingen van de scheidsrechters. Het is hier wel wat chaotisch, maar de club heeft ambitie."

De 29-jarige middenvelder verliet AZ na een zevenjarig dienstverband. "Ik heb geen spijt van mijn keuze", zegt de Belg, die tot dusver 218 minuten maakte in de Griekse competitie. "Voorlopig loopt het nog niet zoals ik gehoopt had. Ik had wat fysieke kwaaltjes, dus op dat vlak ben ik nog niet gelukkig geweest. Maar met mijn gezin heb ik het hier naar mijn zin. Al ben ik niet naar hier gekomen voor het mooie weer."

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen