Benfica-spelers zeer tevreden met uitschakelen AZ

11 april 2014, 09:06

AZ had donderdagavond weinig in de melk te brokkelen in Estádio da Luz van Benfica. De Portugese grootmacht controleerde de wedstrijd en won uiteindelijk met 2-0 van de Alkmaarders, nadat het op Nederlandse bodem ook al had weten te winnen. Na afloop van de kwartfinale tegen AZ heerste er tevredenheid in het kamp van Benfica.

Rodrigo was de gevierde man bij Benfica, met zijn twee treffers. De aanvaller kon zijn geluk niet op: "Ik ben zeer gelukkig met mijn twee doelpunten en het feit dat ik Benfica geholpen heb om de halve finale te bereiken. We hadden een 1-0 voorsprong, maar we deden het niet kalm aan. We hebben altijd respect voor onze tegenstander en we hebben de wedstrijd zeer positief afgesloten. We konden zelfs nog meer doelpunten maken. We zijn bezig aan een goed seizoen en bekijken het wedstrijd per wedstrijd", stelt de aanvaller op UEFA.com.

Middenvelder Ljubomir Fejsa was ook van mening dat Benfica het uitstekend heeft gedaan: "We hebben een hele goede wedstrijd gespeeld en hebben alles gegeven. Het eerste doelpunt kwam op een cruciaal moment, maar de tweede treffer was net zo belangrijk, aangezien we het tempo vanaf dat moment wat konden verlagen", aldus Fejsa, die vanwege fysieke klachten maar een uur kon spelen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen