Fräser vol zelfvertrouwen: "Laat Ajax maar komen"

11 april 2014, 08:42

Het kampioensfeest van Ajax kan komende zondag losbarsten, maar dan moeten de Amsterdammers wel eerst zien af te rekenen met ADO Den Haag. Frank de Boer en consorten moeten op hun hoede zijn, aangezien de Hagenaars met coach Henk Fräser aan het roer nog geen wedstrijd verloren hebben.

ADO is bezig aan een indrukwekkende serie van negen wedstrijden zonder nederlaag. Dit zorgt voor het nodige vertrouwen bij de club uit de Hofstad, zo geeft Fräser aan tegenover de NOS: "We blaken van het zelfvertrouwen, dus laat Ajax maar komen", zegt de keuzeheer van ADO, die zich bewust is van het feit dat het zijn ploeg aardig voor de wind gaat op het moment: "Het belangrijkste wat ik wilde doen is mensen hoop te geven. En dat is aardig gelukt. Er is hoop", concludeert hij.

Een belangrijke pion in het elftal van ADO is Roland Alberg, die in de tweede seizoenshelft op scoringsdrift is, met zeven doelpunten. "Alles wat ik aanraak, verandert op dit moment in een goal en dat is lekker. Als dat in de laatste drie wedstrijden ook nog lukt, is dat helemaal mooi", stelt Alberg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen