Broertje Hazard hoopt op club in Engeland of Duitsland

8 april 2014, 12:10

Terwijl Eden Hazard dit seizoen grote indruk maakt in het shirt van Chelsea, is zijn broertje Thorgan door The Blues verhuurd aan Zulte Waregem. Na dit seizoen vertrekt hij in principe bij de club en hoopt Thorgan op een kans in de Premier League of Bundesliga.

Dat zegt Thorgan Hazard, die twee jaar jonger is dan Eden, tegen RTBF. "Na het seizoen bekijken we met Chelsea welke opties er zijn. Samen met die club zullen we bekijken wat we zullen doen. Mijn voorkeur gaat uit naar de Premier League of de Bundesliga."

Thorgan hoopt net als zijn broer in de selectie van de Belgische ploeg voor het WK te zitten. "Ik heb de ambitie om erbij te zijn nog niet helemaal opgeborgen. Ik weet dat ik maar een kleine kans maak, maar daar klamp ik me aan vast. En als ik er niet bij ben, zal ik niet teleurgesteld zijn."

Vanavond speelt Eden met Chelsea de return in de Champions League tegen Paris Saint Germain. De Engelsen moeten een achterstand van 3-1 goedmaken om door te gaan. "We gaan met de hele familie in het stadion kijken", besluit Thorgan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen