Rodgers: "Moeten het per wedstrijd blijven bekijken"

6 april 2014, 12:58

Dertien wedstrijden ongeslagen en acht overwinningen op rij. Het is momenteel de opmerkelijk goede staat van dienst van Liverpool. The Reds zijn met Chelsea en Manchester City verwikkeld in een zeer spannende titelstrijd. Met nog zes wedstrijden op het programma benadrukt manager Brendan Rodgers dat Liverpool steeds niet verder kijkt dan één duel.

"Als je te ver vooruit kijkt, kan het je intimideren", stelt Rodgers op de officiële website van Liverpool. "Je beklimt een berg ook niet in één keer, maar in etappes. We moeten het per wedstrijd blijven bekijken", aldus de manager, die beseft dat er nog een lange weg te gaan is: "Zes wedstrijden, het is nog lang. Sommige mensen denken dat de finish al in zicht is, maar deze is nog ver weg. Ik kan alleen maar aan de volgende wedstrijd denken. Winnen we deze, dan kijken we weer naar de daaropvolgende."

Rodgers is onder de indruk van het spel van zijn ploeg: "De kalmte, agressie en arrogantie waarmee we spelen is briljant. Ik zie het ook op de training en dat maakt me rustig. De spelers doen hun best en willen er mentaal, fysiek, technisch en tactisch het maximale uithalen. Hopelijk blijft dit zo, dan kunnen we genieten."

Vandaag (17.00 uur) gaat Liverpool op bezoek bij West Ham United. Bij winst gaat de ploeg uit de stad van The Beatles over Chelsea heen, waardoor het weer koploper wordt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen