Vermijl: "Hopen dat Roda JC dit weekend verliest"

6 april 2014, 12:26

Wat de wedstrijd van de wederopstanding van NEC moest worden, ontvouwde zich als een zeer hectisch en onrustig duel, waaraan de Nijmegenaren één punt overhielden. In het Goffertstadion werd het 1-1 tegen SC Cambuur. Marnick Vermijl, de rechtsachter van NEC, baalde van het ontbreken van geluk en wil degradatie koste wat het kost voorkomen.

"Over die van Ryan Koolwijk ga ik niets zeggen, maar die van Rens van Eijden was volgens mij niet eens een overtreding", zegt Vermijl op de officiële clubsite over het optreden van de arbitrage tijdens NEC - Cambuur. "Dan zit het ook gewoon niet mee op momenten. Sta je bovenin, dan vallen sommige ballen en arbitrage beslissingen wel jouw kant op. Heb je dit seizoen twee of drie keer minder pech, sta je helemaal niet in deze positie. Dan speel je ineens bijna voor Europees voetbal, zo knotsgek is het", verwondert Vermijl zich.

NEC lijkt met Roda JC uit te maken welke ploeg rechtstreeks zal degraderen. "Natuurlijk is het hopen dat Roda dit weekend verliest", zegt Vermijl. "We moeten hen onder ons zien te houden om zo de play-offs te halen. In de Eredivisie blijven is het hoofddoel en het maakt me niet uit hoe dat gaat. Als we dat via de nacompetitie moeten doen, zullen we ook daar weer alles geven", belooft de rechtsachter.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen