De Jonge: "Eagles verslaan om 100 procent veilig te zijn"

4 april 2014, 16:09

Heracles Almelo treedt zaterdag, na de midweekse thuisnederlaag tegen Feyenoord (1-2), in het eigen Polman Stadion aan tegen concurrent Go Ahead Eagles. Heracles-coach Jan de Jonge moet het in dit belangrijke duel stellen zonder Simon Cziommer (geschorst), Dario Vujicevic (voet) en Oussama Tannane (enkel), maar kan wel weer beschikken over Mike te Wierik.

"We willen de laatste vier wedstrijden van het seizoen goed afmaken", zegt De Jonge op de officiële website van de Heraclieden. "Met deze jonge groep hebben we redelijk wat resultaten gehaald, al vind ik dat we thuis wat meer punten hadden moeten pakken. Zaterdag moeten we Go Ahead Eagles verslaan om 100 procent veilig te zijn. Als dat lukt dan blijf je automatisch ook meedoen om de play-offs. Maar we focussen ons eerst volledig op morgen", benadrukt de keuzeheer.

De Jonge denkt het juiste strijdplan te hanteren tegen de Deventenaren: "We gaan proberen ons eigen spel zo goed mogelijk te spelen. Dat heeft al veel punten opgeleverd, ik hoop dat dat morgen ook lukt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen