Wouters: "Resultaat is bij ADO en ons heilig"

4 april 2014, 15:02

FC Utrecht is nog niet zeker van lijfsbehoud, maar boekte woensdag wel een cruciale overwinning op SC Cambuur (1-0). Door die zege staat de ploeg van trainer Jan Wouters één punt boven ADO Den Haag, de tegenstander van zondag. Wouters is op zijn hoede voor de ploeg uit de Hofstad.

"ADO Den Haag speelt heel compact", stelt Wouters op digitale huis van Utrecht. "Het resultaat is momenteel heilig voor ze en dat is begrijpelijk. Dat is bij ons niet anders. Ze hebben een aantal gevaarlijke spelers, zoals de technische Roland Alberg, waar we alert voor moeten zijn", zegt de coach, die het zondag zonder de geschorste Tommy Oar moet stellen.

Tegen Cambuur maakte Jacob Mulenga zijn rentree na een langdurige knieblessure. Dat deed de Zambiaan verdienstelijk, hij was verantwoordelijk voor de enige treffer. "Jacob is door zijn fysiek, snelheid en balvastheid een belangrijke speler voor ons. Zowel voor hem persoonlijk als voor de hele club is het prettig dat hij zo snel na zijn terugkeer tot scoren weet te komen en belangrijk weet te zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen