Heerenveen rondt komst doelman Noring (23) af

4 april 2014, 14:34

De Noorse doelman Viktor Noring komt de gelederen van sc Heerenveen volgend seizoen definitief versterken. De 23-jarige sluitpost maakt de overstap vanuit de Noorse competitie, waar hij uitkwam voor Bodø/Glimt. Noring tekent een contract voor twee jaar in Friesland. De Friezen maken op hun digitale thuis melding van de transfer.

Brian Vandenbussche, de huidige reservedoelman van Heerenveen, lijkt de club te verlaten – hij zou op het punt staan om een contract bij KAA Gent te tekenen - en maakt zodoende de weg vrij voor Noring. Of eerste doelman Kristoffer Nordfeldt in Friesland zal blijven is nog maar de vraag. De vaste doelman van Heerenveen heeft zijn ambities al eens uitgesproken.

Noring, eenvoudig Zweeds international, werd in 2013 door Trelleborgs FF verhuurd aan Celtic, waar hij niet kon rekenen op speelminuten. Met de ambitie van de goalie is in ieder geval niets mis, zo blijkt uit zijn uitlatingen tijdens zijn presentatie: "Ik focus me altijd op mijn eigen spel, wil beter worden en presteren. Het is aan mij om te laten zien dat ik de beste ben", aldus Noring, die blij is met zijn transfer: "Heerenveen heeft een naam op het gebied van talentontwikkeling. Bovendien is het niveau van de eredivisie hoger dan dat van de Zweedse competitie. Heerenveen is de komende jaren voor mij de juiste club.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen