Trefzeker Lavezzi: "Zijn nog niet zeker van halve finale"

3 april 2014, 10:27

Ezequiel Lavezzi liet voor het treffen tegen Chelsea in de Champions League al weten dat Paris Saint Germain het toernooi kan winnen, en gisteren (woensdag) maakte zijn ploeg het waar. In eigen huis werden de Engelsen met 3-1 over de knie gelegd, mede dankzij een vroege goal van Lavezzi.

De Argentijn scoorde vroeg in de wedstrijd, zijn land- en ploeggenoot Javier Pastore was juist in de absolute slotfase trefzeker. "Die goal was heel belangrijk", stelt Lavezzi op de site van UEFA. "Daardoor gaan we volgende week met een iets beter gevoel naar Londen. Ik weet niet of we de favoriet zijn, het gaat nog zwaar worden. Chelsea is een heel sterke ploeg."

Als PSG op bezoek bij Chelsea de nul houdt, is het sowieso door. "We gaan proberen daar geen tegengoal te hoeven incasseren. Maar we houden ook vast aan onze speelwijze, wij kunnen op ieder moment scoren. We gaan alles geven en met ons hart spelen in de return. De 3-1 overwinning is een goed resultaat en ik hoop dat we doorgaan naar de halve finale. We zijn daar echter nog lang niet zeker van."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen