FC Utrecht
1 – 0
Vitesse
SC Heerenveen
3 – 2
AZ

Mourinho niet te spreken over tegengoals: "Belachelijk"

Mourinho niet te spreken over tegengoals: "Belachelijk"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

2 april 2014 – Chelsea deed slechte zaken in de eerste wedstrijd tegen Paris Saint Germain in de kwartfinales in de Champions League. De Londenaren gingen in de Franse hoofdstad met 3-1 onderuit. Manager José Mourinho is allerminst te spreken over zijn defensie.

"Bij het eerste doelpunt was er niemand om de afvallende bal te veroveren. En dat op een cruciale positie", verzucht Mourinho. "De tweede treffer was bovendien ongelukkig. Al was het eigen doelpunt wel het gevolg van het feit dat enkele spelers slecht positie hadden gekozen. De 3-1 sloeg helemaal nergens op. Een belachelijke goal. Ik had mijn elftal nog zo op het hart gedrukt dat PSG over spelers beschikt die uit het niets kunnen scoren."

De Portugees beseft dat Chelsea flink aan de bak zal moeten om de laatste vier van het toernooi te bereiken. "We staan voor een zware klus. We hebben geen ploeg die veel scoort, zeker niet op dit niveau."

Reacties

gerelateerd