Ter Stegen in wachtkamer door transferverbod Barça

2 april 2014, 15:20

Het door de FIFA opgelegde transferverbod van FC Barcelona heeft mogelijk vervelende gevolgen voor Marc-André ter Stegen. De doelman van Borussia Mönchengladbach was de beoogde nieuwe eerste doelman van de Catalaanse club en was al persoonlijk rond met Barça, maar de transfer lijkt nu van de baan.

Omdat Barça van de FIFA de komende twee transferperiodes geen spelers mag halen, zou de club pas in de zomer van 2015 weer de markt op mogen. Wat voor gevolgen dit heeft voor Ter Stegen, weet de zaakwaarnemer van de doelman nog even niet. "Jullie kunnen ervan uitgaan dat Marc-Andre niet werkloos wordt", zegt hij tegen het Duitse SID. "Maar ik ben geen jurist. De vraag is nu of reeds afgesloten contracten nog geldig zijn."

Bij FC Barcelona moet de pas 21-jarige Ter Stegen Víctor Valdés opvolgen, die deze zomer op zoek wilde naar een nieuwe club. Als de komst van Ter Stegen door het transferverbod inderdaad geblokkeerd wordt door de FIFA, moet de Catalaanse club verder met de keepers die het momenteel onder contract heeft staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen