Allardyce maakt zich hard voor WK-selectie Carroll

1 april 2014, 12:32

Andy Carroll was maandagavond met een doelpunt en een assist van grote waarde voor West Ham United, dat met 1-2 won bij Sunderland. Sam Allardyce, trainer van The Hammers, vindt dat de aanvaller een plekje in de WK-selectie van Engeland heeft verdiend.

"Er zijn nog zes wedstrijden te gaan", begint Allardyce zijn relaas tegen Sky Sports. "Als hij blijft scoren als vorig seizoen, toen hij acht in de laatste twaalf duels maakte, wordt het moeilijk voor bondscoach Roy Hodgson om hem te negeren. Er zijn tegenwoordig helaas niet zoveel spelers als hij. Elke ploeg moet een type als Carroll in de selectie hebben."

Allardyce vindt dat zijn aanvalsleider, die ook voor Newcastle United en Liverpool speelde, veel kwaliteiten heeft. "Hij is groot en heeft lengte, maar het is niet alleen zijn kopkracht. Hij heeft veel meer pluspunten. Hij is sneller dan hij lijkt, kan een bal goed controleren met zijn borst of voet en heeft een prima schot. Andy is geweldig in de lucht en is nog erg jong. Als hij fit blijft wordt hij de komende jaren nog beter dan hij al is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen