Inter geeft voorsprong uit handen tegen laagvlieger

31 maart 2014, 23:05

Internazionale heeft zichzelf maandagavond een zeer slechte dienst bewezen. Met een 0-2 ruststand leek er geen vuiltje aan de lucht tegen laagvlieger Livorno, maar de ploeg van coach Walter Mazzarri verspeelde de marge op knullige wijze: 2-2.

Zonder te domineren stond Inter in de theepauze met 0-2 voor. Na een misser van Mauro Icardi zette de van Lazio overgekomen Hernanes de bezoekers op voorsprong, alvorens Rodrigo Palacio de marge op slag van rust verdubbelde. Een fraaie volley betekende alweer de veertiende seizoenstreffer voor de Argentijnse aanvaller.

In het tweede bedrijf waren de rollen volledig omgedraaid. Paulinho verzorgde de aansluitingstreffer, nadat de verdediging van Inter zwak optrad. De ploeg uit Milaan speelde Livorno later volledig in de kaart, aangezien een verkeerde terugspeelbal van Fredy Guarín de gelijkmakende treffer van Innocent Emeghara inleidde.

Door de opgelopen averij is het als vijfde geklasseerde Inter nog allesbehalve zeker van een Europees ticket. Nummer zes Parma staat op twee punten achterstand, terwijl het nog een wedstrijd tegoed heeft.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen