NEC zegt drie contracten op en gaat praten met Koolwijk

31 maart 2014, 18:06   Bijgewerkt: 1 april 2014, 12:26

NEC heeft de dienstverbanden van drie spelers formeel opgezegd, zo meldt de club via haar officiële website. Het gaat om Youri Loen, Jordy Tutuarima en Marcel Stutter. Het drietal had een aflopend contract in Nijmegen.

De Gelderse club benadrukt dat het verplicht is om voor 1 april uitsluitsel te bieden over de aflopende contracten. Het heeft namelijk nog wel de intentie om verder te gaan met Loen en Stutter, waarvan de eerste momenteel op huurbasis speelt voor FC Dordrecht. Tutuarima is verhuurd aan FC Oss en mag vertrekken bij NEC.

Tegenover de opzeggingen staat het feit dat NEC en Ryan Koolwijk na dit seizoen met elkaar gaan praten over een eventueel nieuw contract. Tenslotte heeft NEC de opties in de contracten van derde doelman Joshua Smits en aanvaller Jakob Jantscher gelicht.

Dennis Gentenaar, die in de halve finale van de KNVB Beker tegen PEC Zwolle (2-1 verlies) nog enorm in de fout ging, vertrekt uit het Goffertstadion. Met linksachter Jeffrey Leiwakabessy is NEC in gesprek over zijn toekomst als speler en trainer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen