Geblesseerde Janssen tekent voor vier jaar bij Utrecht

31 maart 2014, 18:12   Bijgewerkt: 31 maart 2014, 19:30

Nadat eerder op maandag bekend werd dat FC Utrecht de optie in het contract van vleugelverdediger Dave Bulthuis heeft gelicht, hebben de Domstedelingen ook een akkoord bereikt over het langer aanblijven van Willem Janssen. Utrecht meldt via haar officiële website dat Janssen een vierjarig contract heeft ondertekend.

De dynamische middenvelder speelt dit seizoen op huurbasis in de Domstad, maar kwam vanwege een zware knieblessure tot slechts vijf optredens in de ploeg van coach Jan Wouters. "Willem heeft in duels die hij voor ons gespeeld heeft, laten zien absoluut een meerwaarde te zijn. Met zijn loopvermogen, kracht en sterke passing voegt hij wat toe aan de ploeg. Daarnaast is hij een natuurlijk leider in de groep. Een benaderbare jongen die met zijn ervaring weet wat er gevraagd wordt en dit ook op een positieve manier weet over te brengen op de jonge jongens. Hij staat weliswaar al maanden aan de kant, maar hij blijft betrokken en is belangrijk in het groepsproces", aldus Edwin de Kruijff, Manager Spelerszaken en Scouting.

Janssen heeft het ondanks zijn blessureleed uitstekend naar zijn zin bij de nummer veertien van de Eredivisie en is zeer content met zijn overstap: "Ik ben heel blij met deze overgang. FC Utrecht is een geweldige club. Ik voel mij hier echt thuis, ondanks dat ik hier pas krap een seizoen ben en weinig heb gespeeld. De clubleiding en de technische staf hebben vertrouwen in mij, dat stralen zij in alles uit. Dat geeft een goed gevoel."

Utrecht laat ook weten dat de revalidatie van de 27-jarige middenvelder voorspoedig verloopt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen