Heracles neemt afscheid van Pasveer en Quansah

31 maart 2014, 16:06

Remko Pasveer is bezig aan zijn laatste weken bij Heracles Almelo. De doelman (30) heeft besloten om zijn aflopende contract niet te verlengen. "Hij wil graag een stap hogerop maken. Dat respecteren we, Remko heeft veel voor de club betekend en we wensen hem alle succes toe", aldus directeur Nico-Jan Hoogma.

Pasveer kwam in 2006 naar Heracles, daarvoor speelde hij bij FC Twente. Tussendoor speelde hij twee seizoenen op huurbasis bij Go Ahead Eagles. Naast de doelman vertrekt ook een andere routinier, Kwame Quansah, komende zomer uit Almelo. "Kwame is al vanaf 2005 bij Heracles en is daarmee de langst dienende speler. Hij heeft veel waarde gehad voor de club en daar zijn we hem enorm dankbaar voor", zegt Hoogma.

Ook Jason Davidson, Ben Rienstra en Leon van Dijk hebben een aflopend contract, met dit drietal gaat Heracles later in gesprek. Huurling Mark Uth vertrekt, hij wil voor zijn kans gaan bij sc Heerenveen. Bart Schenkeveld en Oussama Tannane blijven wel, Heracles heeft een optie in de contracten van beide spelers gelicht.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen