Rodgers ondanks koppositie niet bezig met titel

Rodgers ondanks koppositie niet bezig met titel

31 maart 2014 – Liverpool is uitstekend op weg om voor het eerst sinds 24 jaar weer kampioen van Engeland te worden. The Reds pakten zondagmiddag de koppositie door in eigen huis met 4-0 van Tottenham Hotspur te winnen. Trainer Brendan Rodgers zegt echter nog niet met de titel bezig te zijn.

"Onze supporters dromen ervan, zij willen de titel. Maar ik denk er nog niet aan, ik wil alleen het team voorbereiden op de volgende wedstrijd", hield Rodgers zich op de vlakte tegenover Sky Sports. "We gaan proberen te winnen en zien dan wel waar het eindigt. Onze focus ligt nu op het aanstaande duel tegen West Ham United." Met de zege, al de achtste op rij in de competitie, profiteerde de ploeg van Rodgers de voorbije speelronde optimaal van de verrassende 1-0 nederlaag van Chelsea bij Crystal Palace. Liverpool stond met kerst ook even aan de leiding.

Rodgers is zeer te spreken over zijn ploeg. "Je ziet het vertrouwen in het team. Er is geen angst, geen druk. Het was geweldig om te zien. Ik zag rust en kalmte aan de bal en het positiespel was geweldig", aldus de oefenmeester, die denkt dat Liverpool een perfecte selectie heeft. "We hebben een geweldige mix. We hebben wereldspelers, jonge talenten uit Europa en Zuid-Amerika en er is ook veel Brits talent aanwezig. Zij hebben ook laten zien zonder angst op dit niveau te kunnen spelen."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 10 juli 2020

  2. donderdag 9 juli 2020