Villarreal stelt teleur in duel der promovendi

30 maart 2014, 21:02

Villarreal heeft zondagavond niet kunnen profiteren van het puntenverlies van concurrenten Real Sociedad (1-1 tegen Osasuna) en Sevilla (1-0 tegen Celta de Vigo). In het eigen El Madrigal kwam de ploeg van coach Marcelino niet verder dan een 1-1 remise tegen medepromovendus Elche CF.

Vorig seizoen kwamen beide ploegen nog in de Segunda División uit, maar dit seizoen doen ze leuk mee op het hoogste niveau. Dit geldt voornamelijk voor Villarreal, dat in de subtop bivakkeert. Het had hier zelfs zeer goede zaken kunnen doen, ware het niet dat het in eigen huis niet kon winnen van Elche. Doelpunten van Damián Suárez (Elche) en Jonathan Pereira (Villarreal) zorgden voor een 1-1 eindstand.

Voor Villarreal is het een teleurstellend resultaat. Had de ploeg gewonnen, dan was het ten koste van Sevilla en Sociedad opgeklommen naar de vijfde plaats. Door de remise blijft Villarreal echter steken op plaats zeven, met één punt achterstand op beide concurrenten. Aangezien plaats zes recht geeft op Europees voetbal, snijdt Villarreal zich dus behoorlijk in de vingers.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen