Tadic mist 'killers' bij Twente: "Dit gebeurt ons te vaak"

30 maart 2014, 17:28

Voetballend was FC Twente een uur lang helemaal niet minder dan Ajax, misschien zelfs wel beter. Maar wie in minuut 65 naar het scorebord keek, zag een veelzeggende stand: 3-0 voor de thuisploeg. FC Twente voetbalde aardig, maar bleek een tandeloze tijger. Niet voor het eerst dit seizoen, vindt Dusan Tadic.

"Dit gebeurt ons te vaak in belangrijke wedstrijden", zegt de Servische spelmaker in gesprek met FCUpdate.nl. "Ajax creëert in de eerste helft vrijwel niets, maar scoort uit een vrije trap. Wij krijgen drie of vier goede kansen, maar doen er niets mee. Als je in dit soort wedstrijden iets wilt, moet je toeslaan als je de kans krijgt. Dat hebben we niet gedaan."

Tadic vindt dat zijn ploeg in grote wedstrijden, zoals enkele weken geleden ook uit tegen PSV, 'soms te veel wil'. "We willen dan laten zien wat we kunnen, terwijl dat niet nodig is. Maar we hebben een jonge ploeg, voor veel jongens was dit de eerste wedstrijd in de ArenA. Hopelijk gaat het volgend seizoen beter voor ons."

Dit seizoen zit een hoofdprijs er niet meer in, door de nederlaag bij Ajax is de titel uit het zicht geraakt. Twente moet zich richten op de tweede plaats, weet Tadic. "Wij moeten zorgen dat wij onze laatste wedstrijden winnen. Tweede zou mooi zijn, daar moeten we voor gaan. Het klopt dat we voor die tweede plaats nu ook afhankelijk zijn van Feyenoord, maar we moeten zelf proberen alles te winnen. Dan zien we vanzelf waar we eindigen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen