Tevreden Koeman: "Niet zo makkelijk als het lijkt"

30 maart 2014, 15:15   Bijgewerkt: 30 maart 2014, 15:21

Feyenoord boekte zondag in de eigen Kuip een overtuigende overwinning op Go Ahead Eagles: 5-0. Volgens trainer Ronald Koeman is die uitslag geflatteerd. "Het was een ogenschijnlijk makkelijke middag, maar dat was niet zo", aldus Koeman tegenover RTV Rijnmond.

Go Ahead Eagles kreeg de nodige kansen. "Zij hadden wel een paar momenten. Het kon 1-1 worden en na de 2-0 ook 2-1. Verder ben ik tevreden. We begonnen goed, met veel tempo, alleen waren we wel onnauwkeurig. Later vielen we wat terug. We hebben het prima uitgespeeld en prima goals gemaakt. Het was een verdiende zege."

Met name Lex Immers kon op goedkeuring rekenen van Koeman. "Immers levert veel arbeid, zet druk en jaagt af. Zo ontstond ook de eerste goal. Daarnaast zie je dat hij rust krijgt in het voetbal. Hij is op zijn leeftijd toch beter geworden."

Door de overwinning profiteert Feyenoord optimaal van het puntenverlies van de concurrentie. "Ons hoofddoel is om tweede te worden. Als wij de komende duels winnen, zetten we een grote stap."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen