Feyenoord tweede na ruime zege op Go Ahead

30 maart 2014, 14:25

Feyenoord heeft in een zonovergoten Kuip een eenvoudige overwinning geboekt. Voor de ogen van Het Legioen werd een krachteloos Go Ahead Eagles met maar liefst 5-0 verslagen. Dankzij de zege staat Feyenoord weer tweede op de ranglijst.

Dat betekende echter niet dat de ploeg uit Deventer geen enkele mogelijkheid wist te veroorzaken. Erik Falkenburg kreeg dé kans op de gelijkmaker in Rotterdam. Hij had Go Ahead halverwege met een heel ander gevoel de kleedkamer in kunnen sturen. De spits schoot verrassend en razendsnel uit de draai na een voorzet van Roy Rijsdijk, maar de bal vloog nét voorlangs. Lex Immers scoorde daarvoor aan de andere kant wel: Jean-Paul Boëtius won sterk het duel en de blonde nummer 10 van Feyenoord schoot de bal overtuigend en laag in de korte hoek. 

Feyenoord ging lekker door en bleef het publiek vermaken. Lex Immers liep door op rechts, gaf de bal laag voor en smaakmaker Boëtius kon 'm vrij simpel binnentikken. Tien minuten later legde de thuisploeg Go Ahead languit op de pijnbank: het werd 4-0 en 5-0 via Te Vrede, die het speeltuig ook eenvoudig in het net kon tikken na een lage pass van Janmaat, en invaller Miquel Nelom, na een steekpass van Ruud Vormer. Dankzij de belangrijke zege klimt Feyenoord weer naar plek twee in de Eredivisie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen