Wijnaldum: "Rentree anders voorgesteld"

30 maart 2014, 10:28

Georginio Wijnaldum maakte zaterdag na zes maanden blessureleed zijn rentree bij PSV. De aanvoerder zag zijn ploeg na acht overwinningen op rij voor het eerst weer punten verspelen. FC Groningen was in Eindhoven met 3-2 te sterk. "Ik had mijn rentree anders voorgesteld", aldus Wijnaldum na afloop tegen het AD.

Door de nederlaag kreeg de toch al vervelende week voor PSV een zuur slot. Woensdag werd bij hoofdtrainer Phillip Cocu een tumor uit zijn rug verwijderd. "Voor het team was het nieuws over Cocu een schok", verklaarde Wijnaldum na afloop van de wedstrijd. "Ik had zelf ook een rugblessure, maar die van hem is veel erger dan die van mij. Het doet pijn als iemand die zo dichtbij je staat zoiets krijgt. We hadden graag voor de trainer willen winnen, maar we waren niet scherp en geconcentreerd genoeg."

Toch overheerst het positieve gevoel bij Wijnaldum. "Het is heel vervelend als je zo lang geblesseerd bent, maar alles wat ik nu meemaak is positief. Waarom zou ik dan aan het negatieve denken? Ik ga vooruit kijken en weer lekker voetballen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen